راه اندازی مرکز ملی توسعه فناوری های کاشی و سرامیک در یزد

معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری یزد عنوان کرد:

معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری یزد از راه اندازی مرکز ملی توسعه فناوری های کاشی و سرامیک در پارک علم و فناوری یزد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، "شهرام شکوهی" اظهار داشت: این مرکز پس از پیگیری های یک ساله و برگزاری جلسات متعدد با همت پارک علم و فناوری یزد، خانه صنعت و معدن استان، انجمن های تخصصی کاشی و سرامیک و شرکت های فناوری استان راه اندازی شد.

وی ادامه داد: این مجموعه با هدف ایجاد و توسعه بازارهای هدف کاشی و سرامیک، انجام پژوهش های کاربردی، کمک به انتقال دانش و فناوری از دانشگاه به صنعت و از صنایع خارجی به داخل کشور ایجاد شد.

شکوهی تصریح کرد: این مرکز در راستای پیگیری های صورت گرفته در عقد تفاهم نامه همکاری های بین المللی، پیگیر انجام تعهدات طرف ایرانی جهت توانمندسازی و بهبود وضعیت محصولات تولیدی در استان وکشور از طریق برگزاری دوره های آموزشی، انجام آسیب شناسی های تخصصی از فرآیندهای تولیدی و انجام تحقیق و پژوهش و توسعه محصولات جدید خواهد بود.

آدرس کوتاه :