برگزاری جلسه هم اندیشی طرح های عمرانی پارک علم و فناوری یزد

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، جلسه هم اندیشی طرح های عمرانی پارک علم و فناوری یزد، با حضور محمدرضا سیدحسینی؛ معاون امور عمرانی استاندار یزد، داریوش پورسراجیان؛ رئیس پارک علم و فناوری یزد، شهرام شکوهی؛ معاون پشتیبانی، مدیر امور بین الملل و مدیر عمرانی این پارک و مدیر عامل شرکت مسکن سازان مشاور پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.

در این جلسه رئیس پارک علم و فناوری یزد گزارشی از پیشرفت طرح جامع این پارک ، 3 طرح کلان مرکز توسعه فناوری آب شامل طرح ایجاد آب خوان مصنوعی، طرح بهینه سازی منابع آب کارستی و تصفیه پساب های صنعتی ارائه نمود.

معاون امور عمرانی استاندار نیز بر بهره برداری از حداکثر ظرفیت بخش خصوصی در توسعه طرح جامع پارک علم و فناوری یزد تاکید کرد.

وی در خصوص طرح  های کلان مرکز توسعه فناوری آب نیز تصریح کرد: این طرح ها به منظور حمایت بیشتر به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و استانداری یزد ارائه گردد تا در دستور کار شورای پژوهشی استان نیز قرار گیرد.

آدرس کوتاه :