اولین استارتاپ ویکند یزد با شعار “از ایده تا کسب و کار”، 6 تا 8 اسفند ماه 1393 در دانشگاه یزد برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پارک، استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی-تجربی در سراسر دنیاست که در 3 روز متوالی برگزار می گردد. در این برنامه شرکت کنندگان پرانگیزه ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارت آپ، بازاریاب های حرفه ای و طراحان گرافیک گرد هم می آیند تا در طی 54 ساعت ایده هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده‌ای را اجرا کند.

در این برنامه جهانی تا به حال بیش از ۴۵ هزار نفر در بیش از ۲۰۰ شهر شرکت نموده‌اند. در استارتاپ ویکند ایده‌های زیادی مطرح می‌شوند اما آنچه در این برنامه اهمیت دارد فقط سه چیز است. اجرا، اجرا و فقط اجرا!
این برنامه از ساعت ۶ بعدازظهر روز چهارشنبه آغاز و تا ساعت ۸ شب جمعه ادامه دارد. در این برنامه شرکت‌کنندگان (۷۰ الی ۱۵۰ نفر در ۶ الی 10 تیم) همگی در یک فضای مشترک قرار می‌گیرند. رویداد استارتاپ ویکند یزد با حمایت مرکز شتابدهی نوآوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اسفندماه امسال برگزار خواهد شد. این رویداد در راستای پروژه صد در صد مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از 6اسفندماه در شهر یزد آغاز می شود و تا 8 آذر ادامه خواهد داشت.

برندگان استارتاپ ویکند یزد مورد حمایت اسپانسرهای رویداد قرار خواهند گرفت

احسان فرشادی، برگزار کننده استارتاپ ویکند یزد، درباره این برنامه گفت: اولین استارتاپ ویکند یزد از 6 تا 8 اسفندماه در دانشکاه یزد با حمایت مرکز شتابدهی نوآوری، دانشگاه یزد و گروه تعاونی پیشگامان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: در ثبت نام اولین دوره استارتاپ ویکند یزد تخفیفهایی را از 40 تا 60 درصد در نظر گرفته‌ایم تا علاقه مندان بدون در نظر گرفتن شرایط مالی بتوانند در این رویداد جذاب شرکت نمایند.

فرشادی خاطر نشان کرد: که به دلیل محدود بودن نفرات مجاز برای شرکت در رویدادهای استارتاپ، افراد هرچه سریع تر برای ثبت نام اقدام کنند چراکه اولویت با کسانی خواهد بود که زودتر ثبت نام کرده‌اند.

وی ادامه داد: به منظور این که افراد ثبت نام خود را تا روزهای آخر به تعویق نیندارند تا 25 بهمن ماه تخفیف 60 درصدی برای متقاضیان در نظر گرفته شده است و دانشجویان نیز همواره از تخفیف 40 درصدی برخوردار خواهند بود.

وی درباره استقبال از اولین استارتاپ ویکند یزد بیان کرد: در شهر یزد کمتر کسی با رویداد و اتفاقات و خروجیهایی که از استارتاپ ویکند عاید شرکت کنندگان خواهد شد، آشنا است که ما سعی داریم این مفهوم را در شهر یزد به ویژه دانشجویان و ایده پردازان پیر و جوان نهادینه نماییم و تأکید خاصی نیز روی طرح 100 در 100 مرکز شتابدهی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خواهیم داشت.

فرشادی توضیح داد: رایزنی هایی با مسئولان پارک علم و فناوری یزد صورت گرفته است تا رتبه‌های برتر برگزیده استارتاپ در صورت تشکیل هسته اجرایی برای تجاری سازی ایده، از طرف آن سازمان حمایت شوند.

به گفته این برگزارکننده، استارتاپ ویکند یزد در حوزه وب و نرم‌افزارهای کاربردی تلفن همراه برگزار خواهد شد. به همین منظور از افراد توانمند و باتجربه این حوزه ها، به عنوان مربی جهت ارائه راهنماییهای ارزنده به شرکت کنندگان دعوت به عمل آمده است. همچنین جمعی از دانشجویان نخبه دانشگاه یزد همواره در فرآیند اجرا در حال تلاش و زحمت هستند.

وی نماینده جهانی این استارتاپ را سید رضا علوی معرفی کرد و گفت: سخنرانان حوزه کسب و کار مهندس رضایی نژاد مدیر عامل گروه تعاونی پیشگامان، بزرگترین تعاونی حوزه IT کشور، دکتر داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری اقبال یزد، اکبر قنبرپور، مدیر مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس و دکتر مصطفی کریمیان اقبال می باشند. این رویداد زیر نظر مجرب ترین مربیان این حوزه برگزار خواهد شد. از جمله این مربیان می‌توان به نامهای مهندس شکوهی، تقی فرهنگ نیا، امیرحسین رضایی نژاد، محمدکاظم کشورشاهی، امید پیله ور، پریسا استواری، محمد چنگانی، محمد دهقان و محمد آقاباقری اشاره نمود.

افرادی که در روز پایانی زحمت داوری فعالیت گروه‌ها را بر عهده خواهند گرفت عبارتند از: دکتر میزانیان، رئیس هیأت مدیره سپنتا و عضو هیأت علمی دانشگاه یزد، امیراحمد سمیعی، مدیر عامل شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات و اطلاعات ایساتیس، محمدحسین ابوئی، مسئول گروه کار افرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه یزد و مهندس مجید تجملیان.

آغاز ترم جدید، فرصتی جدید برای دانشجویان یزدی

با آغاز ترم جدید دانشگاه‌ها، دانشجویان فرصتی خواهند یافت تا با شرکت در استارتاپ ویکند یزد، افقی تازه در راستای رسیدن به اهداف تجاری و ایده‌های ناب خود مشاهده نمایند. در اصل این رویداد انگیزه‌ای در دانشجویان ایجاد خواهد کرد تا همواره در انبوهی از دروس تئوری خود به دنبال ایده های عملی و سودآور بگردند.

وی جامعه هدف اصلی شرکت کنندگان این استارتاپ را دانشجویان دانست و گفت: خوشبختانه دانشجویان با روی باز مجریان این رویداد را بدرقه می نمایند و امیدواریم با آغوش باز نیز به سمت این رویداد جذب شوند.

• ۲۸ بهمن, ۱۳۹۳