وحید احمدی در حاشیه نشست انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه نیرو، پارک علم و فناوری یزد و دانشگاه یزد از آغاز به کار رسمی منطقه ویژه علم وفناوری در یزد خبرداد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، وحید احمدی پارک یزد را از پارک های قدیمی و مطرح کشور دانست و اظهار داشت: پارک علم و فناوری یزد یکی از اجزای اصلی منطقه ویژه علم و فناوری در یزد است که نقش پررنگ و فعالی را در این زمینه ایفا کرده است.

وی افزود: افزایش امکانات و تسهیلات و هم افزایی بیشتر میان مراکز سرمایه گذاری، تولیدی، دانشگاهی و صنعتی از اهداف اساسی فعالیت مناطق ویژه علم و فناوری در کشور است که در حال حاضر در استان های یزد، اصفهان، بوشهر، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی به صورت رسمی شروع به فعالیت کرده اند.

احمدی با اشاره به نامگذاری سال96 به سال ” اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال” عنوان کرد:  سیاست وزارت عتف، تقویت مراکز رشد و پارک های علم و فناوری یزد از لحاظ ابعاد و زیرساخت ها همچنین فراهم کردن تسهیلات مادی مورد نیازشان است که در این راستا در سال گذشته، مشکلات زمین و زیرساخت های 10 پارک علم و فناوری کشور رفع شد.

وی در پایان گفت: افزایش اعتبارات و فضا برای حمایت از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری یکی دیگر از سیاست های این وزارت است که به این منظور صندوق های پژوهش و فناوری توسعه داده شد و با هم افزایی میان صندوق های پژوهش و بخش خصوصی تسهیلات مداوم و متمرکزی به شرکت ها اعطا گردید.

گفتنی است انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشگاه نیرو، پارک علم وفناوری یزد و دانشگاه یزد و بازدید از پارک علم وفناوری یزد از دیگر برنامه های معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیات همراه در سفر یکروزه به استان یزد بود.