طی مراسمی تفاهم نامه همکاری سه جانبه میان پارک علم و فناوری یزد، دانشگاه یزد و پژوهشگاه نیرو با حضور وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 23 فروردین ماه در سالن کنفرانس مرکز فناوری اقبال به امضای محمدصادق قاضی زاده؛ رئیس پژوهشگاه نیرو، داریوش پورسراجیان؛ رئیس پارک علم و فناوری یزد و محمدصالح اولیاء؛ رئیس دانشگاه یزد رسید.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در نشستی که در حاشیه انعقاد این تفاهم نامه برگزار شد، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر تسریع روند عملیاتی شدن مفاد تفاهم نامه، اظهار کرد: امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد عملیاتی شدن این تفاهم نامه و انعقاد قرارداد های مربوطه باشیم.

وحید احمدی با اشاره به پتانسیل و تجارب خوب پارک علم و فناوری یزد، افزود: این تجربه پشتوانه خوبی برای منطقه ویژه فناوری یزد به شمار می رود.

محمد صادق قاضی زاده، رئیس پژوهشگاه نیرو نیز تاریخ یزد را سراسر بهره وری از انرژی و اشتغال زایی بیشتر با سرمایه گذاری کمتر برشمرد و ابراز امیدواری کرد با انعقاد این تفاهم نامه این تاریخ تکرار شود.

استفاده از توانمندی های دانشگاه و پارک یزد، افزایش و انسجام بخشی رساله های تحصیلات تکمیلی مرتبط، گسترش تحقیقات هدفمند، جریان سازی طرح های پژوهشی و دعوت به همکاری اعضای هیئت علمی دانشگاه ها در حوزه انرژی از جمله مفاد این تفاهم نامه بود.

گفتنی است در پایان معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیئت همراه، از بخش های مختلف پارک علم و فناوری یزد بازدید کردند.

• ۲۳ فروردین, ۱۳۹۶